MedGemak Varies With Device APK For Android Varies With Device+


MedGemak Varies With Device APK For Android Varies With Device+
Name MedGemak Varies with device APK for Android Varies with device+ MedGemak Varies with device APK for Android Varies with device+ is the most famous version in the MedGemak Varies with device APK for Android Varies with device+ series of publisher PharmaPartners B.V.
Publisher PharmaPartners B.V.
Genre Medical »
Size 11.944.955 bytes
Version Varies with device
Total installs 100.000++
Update 2022-07-26
Get it On Play Store
Android Android Medical »
( 587 ratings )
Price: $0
Download
Rate this post
Gebruikersvoorwaarden
MedGemak is onderdeel van het patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGn). Voordat u kunt starten met de app dient u te beschikken over een account op MGn. Zonder dit account kunt u zich niet registreren/aanmelden voor MedGemak. Om een account aan te maken op MGn – en vervolgens MedGemak te registreren – dient uw huisarts en/of apotheek deze modules aan te bieden. Informeer daarom bij uw zorgverlener of dat het geval is.

Wat is MedGemak?
MedGemak helpt u om op een betrouwbare en veilige manier van uw zorgzaken bij uw huisarts en/of apotheker te regelen. Via uw smartphone heeft u inzicht in uw medicatieoverzicht en kunt u (herhaal)medicatie bestellen bij uw zorgverlener. Ook maakt u eenvoudig online een afspraak bij uw huisarts of stuurt u een bericht met bijlage naar uw zorgverlener.

Op een rij: Wat kunt u doen met MedGemak?
• Online medicatie bestellen
• Online afspraak maken
• Berichten sturen met bijlagen
• Ontvangen van pushberichten
• Handige inneemwekker instellen
• Gepersonaliseerde geneesmiddelinformatie (bijsluiter) inzien

Let op: de mogelijkheden die beschikbaar zijn in MedGemak zijn afhankelijk van wat uw zorgverlener voor u beschikbaar stelt.

Uw privacy staat voorop
U koppelt MedGemak eenmalig via uw DigiD aan uw account op MijnGezondheid.net. Daarna logt u telkens in met een 5-cijferige code.

Niet voor spoed!
Gebruik MedGemak nooit voor urgente of spoedeisende gevallen. U dient hiervoor de bekende (spoed)nummers van uw zorgverlener (huisarts of apotheek) of de hulpdiensten te bellen. MedGemak is een aanvulling op de communicatiemogelijkheden die u heeft met uw zorgverlener. Het vervangt deze echter niet.

Vragen?
Bekijk de veel gestelde vragen op https://home.mijngezondheid.net/veelgestelde-vragen/ of de MedGemak-pagina: https://home.mijngezondheid.net/medgemak/

Whats New

De MedGemak app is vernieuwd! De nieuwe app is te vinden onder de naam MedGemak+. Met deze laatste versie van de MedGemak app kunt u gemakkelijk de nieuwe app koppelen. Na het inloggen krijgt u een link en koppelcode voor de nieuwe app.


Download ( 11.944.955 bytes)
Rate this post

Recommended for You

You may also like

Comments

Your email address will not be published.